Imprumut online

Un imprumut online este solutia ideala atunci cand ai nevoie de bani rapid. Indiferent ca este vorba despre cheltuieli neprevazute, facturi a caror plata nu suporta amanare sau o urgenta medicala, exista situatii in care o modalitate de creditare convenabila, care nu implica prea multa bataie de cap, ar fi mai mult decat binevenita.


Varsta minima aplicant

Perioada max imprumut

Suma minima
Suma maxima
Primul credit dobanda 0%
Telecredit ofera credit rapid online fara acte
18 ani
30 zile
100 lei
2000 lei
Nu
Creditprime ofera credite rapide cu dobanda 0
18 ani
30 zile
150 lei
1000 lei
Da
Imprumut rapid pana la 3000 lei persoanelor peste 18 ani
18 ani
62 zile
100 lei
3000lei
Da
logo
18 ani
60 luni
1000 lei
40000 lei
Nu
Imprumut nebancar pesrsoanelor peste 20 de ani.
20 ani
35 zile
100 lei
2000 lei
Da
Imprumut rapid, credite diverse cu dobanda mica
21 ani
45 zile
200 lei
1900 lei
Da

IMPRUMUT ONLINE RAPID

Un imprumut rapid este acordat de Institutiile Financiare Nebancare, institutii autorizate si verificate de Banca Nationala a Romaniei. Cu toate ca nu au in portofoliu aceleasi servicii pe care le poate oferi o banca si nu sunt nici reglementate la fel de strict, IFN-urile acorda bani in conditii mult mai flexibile, cu birocratie minima si perioada de concretizare mult mai scurta. Faptul ca nu sunt reglementate la fel de strict precum bancile, nu inseamna ca IFN-urile nu sunt legale sau ascund costuri ascunse, ba dimpotriva. Pentru IFN-uri cadrul legal este destul de strict, ceea ce inseamna ca toate costurile, precum comisioanele si dobanzile practicate, trebuie sa fie prezentate in mod transparent de la bun inceput.

Ce avantaje are un imprumut online rapid?

 • In primul rand, solicitarea unui imprumut rapid este foarte simpla, tot ce ai de facut este sa intri pe site-ul creditorului si sa completezi un formular.
 • Tot procesul dureaza doar cateva minute si se realizeaza electronic. Nu este nevoie sa mergi la sediul institutiei pentru a depune actele sau pentru a semna contractul, poti face totul din fata calculatorului sau de pe telefonul mobil.
 • Solicitarea unui imprumut online se face doar pe baza unei copii de buletin. Nu sunt necesare alte acte sau garantii.
 • Odata aprobat un imprumut rapid, banii iti sunt virati in cont in cateva ore.
 • Nu exista costuri ascunse si nici nu platesti vreun comision. Platesti doar dobanda pentru suma pe care o imprumuti.
 • Perioada de rambursare este relativ scurta, asa incat angajamentul pe care il iei fata de creditor nu este de lunga durata. Tu alegi atat suma de care ai nevoie, cat si data scadentei, iar daca nu poti returna banii la data aleasa de tine, poti prelungi perioada de rambursare.
 • In cazul in care returnezi banii mai devreme de data stabilita, platesti doar dobanda care s-a adunat pana in acel moment.
 • Conditiile care te fac eligibil pentru solicitarea si obtinerea unui imprumut online rapid sunt minime. Trebuie sa ai cel putin 18 ani, sa ai un venit lunar si sa ai deschis un cont la una dintre institutiile bancare existente.

Un imprumut online este cea mai buna solutie atunci cand ai nevoie de o anumita suma de bani, pe o perioada scurta de timp. Banii iti vor fi transferati direct in contul bancar. Tu alegi suma de care ai nevoie si data scadentei, realizand astfel un imprumut online rapid care se incadreaza perfect in bugetul tau.

Asa cum spuneam, imprumuturile nebancare sunt destinate situatiilor imprevizibile si urgente, atunci cand ai nevoie de bani intr-un timp extrem de scurt, pentru a iesi dintr-o situatie de criza. Cu toate ca reprezinta o sursa convenabila prin care poti accesa rapid banii de care ai nevoie, creditele urgente implica dobanzi destul de mari comparativ cu alte tipuri de credite, de aceea ar fi intelept sa apelezi la ele doar atunci cand te confrunti cu situatii intr-adevar urgente.

Si desi la prima vedere poate parea avantajos sa primesti o suma de bani in cateva ore, fara prea multe documente si conditii de creditare si fara sa fii nevoit sa dai explicatii pentru imprumutul solicitat, inainte de a apela la un credit rapid, asigura-te ca stii clar ce presupune si ca ai cum sa il restitui la timp. Pe langa aceste lucruri, tine, de asemenea, cont de sfaturile de mai jos ca sa fii sigur ca un credit urgent este solutia potrivita pentru tine:

 • Analizeaza cu atentie situatia cu care te confrunti. Motivul pentru care un credit rapid nu ar trebui sa fie o solutie pentru orice situatie financiara este valoarea dobanzii, mult mai mare decat a altor tipuri de credite. Fiind acordat imediat, acest imprumut ar trebui sa te scoata din impas, nu sa iti creeze mai multe neplaceri. De aceea gandeste-te bine la circumstantele situatiei cu care te confrunti. Pentru ce ai nevoie de bani? Ce vei face cu ei, mai exact? Cu toate ca IFN-urile nu pun astfel de intrebari, destinatia banilor nefiind importanta in acordarea creditelor rapide, tu ar trebui sa ti le pui. Doar asa vei sti daca situatia pe care o consideri urgenta merita sa faci un imprumut sau poate fi rezolvata in alt mod. Pentru cazuri urgente sau neasteptate, in care banii sunt indispensabili, creditul rapid poate reprezenta un real ajutor, dar in cazul in care apelezi la astfel de imprumuturi pentru a-ti sustine un stil de viata peste posibilitatile tale financiare, s-ar putea sa iti creezi mai multe neplaceri pe termen lung. Apeleaza la un credit rapid doar atunci cand este strict necesar!
 • Fii constient de limitele tale financiare. Iti recomandam sa apelezi la un credit rapid doar atunci cand esti sigur ca ai cum sa restitui suma imprumutata pana la data scadenta. In caz contrar, exista posibilitatea sa intri intr-un cerc vicios al datoriilor din care nu vei mai reusi sa iesi prea curand. Ia in calcul toate cheltuielile tale lunare pentru a afla daca iti poti permite sa iti iei un asemenea angajament. Gandeste-te ca pe langa suma imprumutata vei avea de restituit, in termenul limita, si dobanda aferenta creditului. Atunci cand iti cunosti bine situatia si limitele financiare, stii clar daca merita sa faci un imprumut, daca te va salva dintr-o situatie de criza sau vei scapa de o problema doar pentru a-ti crea alta. Sfatul nostru este sa apelezi la un credit rapid doar atunci cand ai mare nevoie de bani, pentru urgente reale, nu pentru altfel de cheltuieli. Asigura-te ca ai cum sa platesti imprumutul pana la data scadenta!
 • Documenteaza-te si cerceteaza piata. Atunci cand te trezesti intr-o situatie neplacuta in care ai nevoie urgenta de bani, ai tendinta sa apelezi la prima solutie care iti iese in cale pentru a rezolva problema cat mai repede. Nu iti recomandam sa faci asta. Cerceteaza piata, compara ofertele mai multor furnizori de credite rapide si afla ce iti pun acestia la dispozitie in materie de dobanzi, termeni contractuali, penalizari in cazul nerambursarii la timp etc. Documenteaza-te inainte de a semna ceva, citeste sectiunile de intrebari frecvente si fii sigur ca ai inteles in totalitate termenii contractului. Si asta pentru ca exista diferite variante de credite rapide cu termeni diferiti. Investeste suficient timp in cercetare pentru a sti sigur ca ai luat decizia corecta si creditul potrivit nevoilor tale!
 • Acorda atentie sporita detaliilor. Cum stii ca un IFN este de incredere? IFN-urile care se respecta iti vor pune la dispozitie, intr-un mod cat mai transparent, toate informatiile de care ai nevoie, asa cum sunt costurile si practicile privind politica de confidentialitate. De asemenea, poti contacta IFN-ul respectiv pentru a cere informatii suplimentare atunci cand ai nelamuriri. Este in avantajul tau sa stii toate detaliile privind angajamentul pe care urmeaza sa ti-l iei. Avand valoare legala, contractul pe care il semnezi atunci cand ceri un credit rapid presupune o serie de reguli si conditii pe care ar fi intelept sa le parcurgi cu atentie. Asigura-te ca intelegi termenii contractuali, suma pe care o ai de returnat si ca totul corespunde nevoilor tale!