Credite online

Ai nevoie de credite rapid? Nimic mai simplu! Solicita un imprumut nebancar de la un IFN si scoate-ti de-o grija. Banii necesari iti vor intra in cont in aceeasi zi in care ai facut solicitarea, astfel incat sa iti solutionezi problema in cel mai scurt timp posibil.


Varsta minima aplicant

Perioada max imprumut

Suma minima
Suma maxima
Primul credit dobanda 0%
Telecredit ofera credit rapid online fara acte
18 ani
30 zile
100 lei
2000 lei
Nu
Creditprime ofera credite rapide cu dobanda 0
18 ani
30 zile
150 lei
1000 lei
Da
Imprumut rapid pana la 3000 lei persoanelor peste 18 ani
18 ani
62 zile
100 lei
3000lei
Da
logo
18 ani
60 luni
1000 lei
40000 lei
Nu
Imprumut nebancar pesrsoanelor peste 20 de ani.
20 ani
35 zile
100 lei
2000 lei
Da
Imprumut rapid, credite diverse cu dobanda mica
21 ani
45 zile
200 lei
1900 lei
Da

Creditul nebancar va respecta caracterul urgent al problemei tale. Chiar daca ai nevoie de bani pe loc sau peste cateva zile, banii vor ajunge la tine in cel mai scurt timp. Ii vei putea ridica din cont sau de la banca cu care lucreaza institutia nebancara. Accesarea acestor credite online doar cu buletinul se face avand in vedere suma necesara, cumulata insa si cu conditiile pe care le are institutia care le ofera. Avantajul acestor credite online doar cu buletinul este ca nu au nevoie sa fie garantate cu bunuri sau alte garantii. Banii imprumutati sunt garantati chiar de salariul care este virat in fiecare luna in contul tau.

Cum functioneaza aceste credite online nebancare?

 • Completezi pe site-ul institutiei cererea de credit rapid
 • Primesti aprobarea in cel mai scurt timp
 • Banii sunt transferati in contul tau in aceeasi zi
 • Rambursezi imprumutul la data scadentei, aleasa chiar de tine

Care sunt conditiile de creditare pentru credite online doar cu buletinul?

Pentru a solicita credite online nebancare trebuie sa ai:

 • peste 18 ani (sau 21, in functie de instutitia la care apelezi)
 • un venit stabil: salariu, pensie sau PFA
 • un cont bancar sau un card

Aceste credite online nebancare au devenit tot mai populare in Romania datorita conditiilor flexibile de creditare. Printre factorii care le fac atat de apreciate se numara accesibilitatea, perioada scurta de rambursare si valoarea redusa a sumei imprumutate. Este practic cea mai rapida metoda de a face rost de o anumita suma de bani. Fiind returnat foarte repede, de regula dupa cateva zile sau saptamani, un astfel de imprumut presupune un angajament pe termen scurt fata de creditor. Banii sunt rambursati, de cele mai multe ori, in ziua urmatoare de plata a salariului. In plus, creditele pot fi rambursate anticipat fara niciun cost suplimentar. Se plateste doar suma imprumutata si dobanda acumulata pana in acel moment. Atentie insa, daca suma solicitata nu este returnata la timp, exista o penalizare pentru fiecare zi de intarziere.

Atunci cand ai nevoie de credite rapid, un imprumut nebancar iti vine in ajutor fara sa fii nevoit sa te complici prea tare cu strangerea actelor pentru intocmirea unui dosar, fara nici macar sa te deplasezi la o agentie si fara sa platesti comisioane sau costuri de administrare. Datorita obtinerii facile, este ca si cum ai lua bani pe termen scurt de la un prieten.

Asa cum spuneam, imprumuturile nebancare sunt destinate situatiilor imprevizibile si urgente, atunci cand ai nevoie de bani intr-un timp extrem de scurt, pentru a iesi dintr-o situatie de criza. Cu toate ca reprezinta o sursa convenabila prin care poti accesa rapid banii de care ai nevoie, creditele urgente implica dobanzi destul de mari comparativ cu alte tipuri de credite, de aceea ar fi intelept sa apelezi la ele doar atunci cand te confrunti cu situatii intr-adevar urgente.

Si desi la prima vedere poate parea avantajos sa primesti o suma de bani in cateva ore, fara prea multe documente si conditii de creditare si fara sa fii nevoit sa dai explicatii pentru imprumutul solicitat, inainte de a apela la un credit rapid, asigura-te ca stii clar ce presupune si ca ai cum sa il restitui la timp. Pe langa aceste lucruri, tine, de asemenea, cont de sfaturile de mai jos ca sa fii sigur ca un credit urgent este solutia potrivita pentru tine:

 • Analizeaza cu atentie situatia cu care te confrunti. Motivul pentru care un credit rapid nu ar trebui sa fie o solutie pentru orice situatie financiara este valoarea dobanzii, mult mai mare decat a altor tipuri de credite. Fiind acordat imediat, acest imprumut ar trebui sa te scoata din impas, nu sa iti creeze mai multe neplaceri. De aceea gandeste-te bine la circumstantele situatiei cu care te confrunti. Pentru ce ai nevoie de bani? Ce vei face cu ei, mai exact? Cu toate ca IFN-urile nu pun astfel de intrebari, destinatia banilor nefiind importanta in acordarea creditelor rapide, tu ar trebui sa ti le pui. Doar asa vei sti daca situatia pe care o consideri urgenta merita sa faci un imprumut sau poate fi rezolvata in alt mod. Pentru cazuri urgente sau neasteptate, in care banii sunt indispensabili, creditul rapid poate reprezenta un real ajutor, dar in cazul in care apelezi la astfel de imprumuturi pentru a-ti sustine un stil de viata peste posibilitatile tale financiare, s-ar putea sa iti creezi mai multe neplaceri pe termen lung. Apeleaza la un credit rapid doar atunci cand este strict necesar!
 • Fii constient de limitele tale financiare. Iti recomandam sa apelezi la un credit rapid doar atunci cand esti sigur ca ai cum sa restitui suma imprumutata pana la data scadenta. In caz contrar, exista posibilitatea sa intri intr-un cerc vicios al datoriilor din care nu vei mai reusi sa iesi prea curand. Ia in calcul toate cheltuielile tale lunare pentru a afla daca iti poti permite sa iti iei un asemenea angajament. Gandeste-te ca pe langa suma imprumutata vei avea de restituit, in termenul limita, si dobanda aferenta creditului. Atunci cand iti cunosti bine situatia si limitele financiare, stii clar daca merita sa faci un imprumut, daca te va salva dintr-o situatie de criza sau vei scapa de o problema doar pentru a-ti crea alta. Sfatul nostru este sa apelezi la un credit rapid doar atunci cand ai mare nevoie de bani, pentru urgente reale, nu pentru altfel de cheltuieli. Asigura-te ca ai cum sa platesti imprumutul pana la data scadenta!
 • Documenteaza-te si cerceteaza piata. Atunci cand te trezesti intr-o situatie neplacuta in care ai nevoie urgenta de bani, ai tendinta sa apelezi la prima solutie care iti iese in cale pentru a rezolva problema cat mai repede. Nu iti recomandam sa faci asta. Cerceteaza piata, compara ofertele mai multor furnizori de credite rapide si afla ce iti pun acestia la dispozitie in materie de dobanzi, termeni contractuali, penalizari in cazul nerambursarii la timp etc. Documenteaza-te inainte de a semna ceva, citeste sectiunile de intrebari frecvente si fii sigur ca ai inteles in totalitate termenii contractului. Si asta pentru ca exista diferite variante de credite rapide cu termeni diferiti. Investeste suficient timp in cercetare pentru a sti sigur ca ai luat decizia corecta si creditul potrivit nevoilor tale!
 • Acorda atentie sporita detaliilor. Cum stii ca un IFN este de incredere? IFN-urile care se respecta iti vor pune la dispozitie, intr-un mod cat mai transparent, toate informatiile de care ai nevoie, asa cum sunt costurile si practicile privind politica de confidentialitate. De asemenea, poti contacta IFN-ul respectiv pentru a cere informatii suplimentare atunci cand ai nelamuriri. Este in avantajul tau sa stii toate detaliile privind angajamentul pe care urmeaza sa ti-l iei. Avand valoare legala, contractul pe care il semnezi atunci cand ceri un credit rapid presupune o serie de reguli si conditii pe care ar fi intelept sa le parcurgi cu atentie. Asigura-te ca intelegi termenii contractuali, suma pe care o ai de returnat si ca totul corespunde nevoilor tale!