Credit rapid

CREDIT RAPID FARA ACTE

Ai nevoie cat mai rapid de o suma relativ mica de bani pentru achitarea unor cheltuieli ce nu suporta amanare sau vrei sa profiti de o reducere de neratat? Fie ca este vorba despre plata unor facturi, o reparatie urgenta in casa sau la masina sau de electrocasnice noi, faptul ca nu ai bani pusi deoparte momentan te constrange sa gasesti alte solutii pentru a iesi din impas. Nevoile de zi cu zi necesita adesea resurse financiare de care nu dispunem, iar in situatii limita, solutia cea mai la indemana este un credit rapid, oferit de o Institutie Financiara Nebancara (IFN). Avantajul principal al unui astfel de imprumut consta in usurinta cu care il obtii si intri in posesia banilor de care ai nevoie. Totul se concretizeaza intr-un timp foarte scurt pentru ca procedurile de aplicare sunt foarte simple. Fara adeverinte, fara garantii sau alte acte, doar pe baza unui act de identitate.


Varsta minima aplicant

Perioada max imprumut

Suma minima
Suma maxima
Primul credit dobanda 0%
Telecredit ofera credite pentru nevoi personale
18 ani
30 zile
100 lei
2000 lei
Nu
Creditprime ofera credite rapide cu dobanda 0
18 ani
30 zile
150 lei
1000 lei
Da
CreditFix imprumuta pana la 3000 lei persoanelor peste 18 ani
18 ani
62 zile
100 lei
3000lei
Da
horacredit ofera credite pana in 3000 lei
19 ani
30 zile
100 lei
3000 lei
Nu
Vivacredit ofera credite persoanelor peste 20 de ani
20 ani
35 zile
100 lei
2000 lei
Da
Ferratum credite diverse cu dobanda mica
21 ani
45 zile
200 lei
1900 lei
Da

CREDIT CU BULETINUL

Un credit cu buletinul este cea mai rapida varianta de imprumut existenta pe piata, fiind totodata cea mai convenabila metoda de a obtine bani intr-un timp foarte scurt. Tocmai de aici i se trage si popularitatea, fapt ce a dus la aparatia tot mai multor IFN-uri ce acorda credite rapide.
Institutiile Financiare Nebancare sunt firme specializate in acordarea de imprumuturi nebancare, dar sunt reglementate si supravegheate de Banca Nationala a Romaniei, ceea ce le face perfect legale. Exista multe institutii pe piata din Romania care ofera credite rapide, fiecare avand conditiile si specificatiile sale.
In functie de institutia pe care o alegi, poti solicita un credit fara acte, in doar cateva minute, oriunde te-ai afla. De cele mai multe ori, nici macar nu este nevoie sa te prezinti personal la sediul institutiei, toate demersurile putand fi facute online. In plus, ai nevoie doar de un act de identitate valabil, nefiind necesara adeverinta de salariu sau vreo alta garantie pentru obtinerea unui credit rapid online. Totusi, trebuie sa dovedesti ca ai venituri stabile care asigura firma ca poti returna suma imprumutata. Un mod simplu de a indeplini aceasta cerinta este un extras de cont. Totodata, ai posibilitatea platii saptamanale sau lunare a ratelor pentru imprumut, in functie de conditiile fiecarui IFN care acorda un credit rapid fara acte.

Ce face, de fapt, un credit fara acte atat de apreciat? Ei bine, riscul ca solicitarea ta sa fie respinsa este foarte redus deoarece criteriile de acordare a creditului sunt foarte flexibile. De regula, un credit rapid este mic si se restituie atunci cand primesti urmatorul salariu. Tocmai de aceea, unele institutii acorda credite doar cu buletinul si rau-platnicilor. Totusi, important e sa faci dovada unui venit lunar si sa ai intre 18 si 70 de ani impliniti.

Dobanzile penalizatoare se aplica din prima zi de intarziere si se incadreaza intre 1,2 si 3% pe zi din suma pe care o datorezi, in functie de institutia la care ai apelat. Pentru a nu plati comisioane suplimentare, trebuie sa te asiguri ca platesti rata la timp. Iar in cazul in care rambursezi anticipat un credit cu buletinul, exista posibilitatea de a obtine o mica reducere a dobanzii datorate.

Asa cum spuneam, imprumuturile nebancare sunt destinate situatiilor imprevizibile si urgente, atunci cand ai nevoie de bani intr-un timp extrem de scurt, pentru a iesi dintr-o situatie de criza. Cu toate ca reprezinta o sursa convenabila prin care poti accesa rapid banii de care ai nevoie, creditele urgente implica dobanzi destul de mari comparativ cu alte tipuri de credite, de aceea ar fi intelept sa apelezi la ele doar atunci cand te confrunti cu situatii intr-adevar urgente.

Si desi la prima vedere poate parea avantajos sa primesti o suma de bani in cateva ore, fara prea multe documente si conditii de creditare si fara sa fii nevoit sa dai explicatii pentru imprumutul solicitat, inainte de a apela la un credit rapid, asigura-te ca stii clar ce presupune si ca ai cum sa il restitui la timp. Pe langa aceste lucruri, tine, de asemenea, cont de sfaturile de mai jos ca sa fii sigur ca un credit urgent este solutia potrivita pentru tine:

  • Analizeaza cu atentie situatia cu care te confrunti. Motivul pentru care un credit rapid nu ar trebui sa fie o solutie pentru orice situatie financiara este valoarea dobanzii, mult mai mare decat a altor tipuri de credite. Fiind acordat imediat, acest imprumut ar trebui sa te scoata din impas, nu sa iti creeze mai multe neplaceri. De aceea gandeste-te bine la circumstantele situatiei cu care te confrunti. Pentru ce ai nevoie de bani? Ce vei face cu ei, mai exact? Cu toate ca IFN-urile nu pun astfel de intrebari, destinatia banilor nefiind importanta in acordarea creditelor rapide, tu ar trebui sa ti le pui. Doar asa vei sti daca situatia pe care o consideri urgenta merita sa faci un imprumut sau poate fi rezolvata in alt mod. Pentru cazuri urgente sau neasteptate, in care banii sunt indispensabili, creditul rapid poate reprezenta un real ajutor, dar in cazul in care apelezi la astfel de imprumuturi pentru a-ti sustine un stil de viata peste posibilitatile tale financiare, s-ar putea sa iti creezi mai multe neplaceri pe termen lung. Apeleaza la un credit rapid doar atunci cand este strict necesar!
  • Fii constient de limitele tale financiare. Iti recomandam sa apelezi la un credit rapid doar atunci cand esti sigur ca ai cum sa restitui suma imprumutata pana la data scadenta. In caz contrar, exista posibilitatea sa intri intr-un cerc vicios al datoriilor din care nu vei mai reusi sa iesi prea curand. Ia in calcul toate cheltuielile tale lunare pentru a afla daca iti poti permite sa iti iei un asemenea angajament. Gandeste-te ca pe langa suma imprumutata vei avea de restituit, in termenul limita, si dobanda aferenta creditului. Atunci cand iti cunosti bine situatia si limitele financiare, stii clar daca merita sa faci un imprumut, daca te va salva dintr-o situatie de criza sau vei scapa de o problema doar pentru a-ti crea alta. Sfatul nostru este sa apelezi la un credit rapid doar atunci cand ai mare nevoie de bani, pentru urgente reale, nu pentru altfel de cheltuieli. Asigura-te ca ai cum sa platesti imprumutul pana la data scadenta!
  • Documenteaza-te si cerceteaza piata. Atunci cand te trezesti intr-o situatie neplacuta in care ai nevoie urgenta de bani, ai tendinta sa apelezi la prima solutie care iti iese in cale pentru a rezolva problema cat mai repede. Nu iti recomandam sa faci asta. Cerceteaza piata, compara ofertele mai multor furnizori de credite rapide si afla ce iti pun acestia la dispozitie in materie de dobanzi, termeni contractuali, penalizari in cazul nerambursarii la timp etc. Documenteaza-te inainte de a semna ceva, citeste sectiunile de intrebari frecvente si fii sigur ca ai inteles in totalitate termenii contractului. Si asta pentru ca exista diferite variante de credite rapide cu termeni diferiti. Investeste suficient timp in cercetare pentru a sti sigur ca ai luat decizia corecta si creditul potrivit nevoilor tale!
  • Acorda atentie sporita detaliilor. Cum stii ca un IFN este de incredere? IFN-urile care se respecta iti vor pune la dispozitie, intr-un mod cat mai transparent, toate informatiile de care ai nevoie, asa cum sunt costurile si practicile privind politica de confidentialitate. De asemenea, poti contacta IFN-ul respectiv pentru a cere informatii suplimentare atunci cand ai nelamuriri. Este in avantajul tau sa stii toate detaliile privind angajamentul pe care urmeaza sa ti-l iei. Avand valoare legala, contractul pe care il semnezi atunci cand ceri un credit rapid presupune o serie de reguli si conditii pe care ar fi intelept sa le parcurgi cu atentie. Asigura-te ca intelegi termenii contractuali, suma pe care o ai de returnat si ca totul corespunde nevoilor tale!